Kate Неактивни
Брой мнения : 5 Join date : 01.10.2013
| Заглавие: Едно малко ангелче Вто Окт 01, 2013 7:27 pm | |
| |
Име: Кейт Години: Около осемнадесет Раса: Човек Лик: Alexandra Daddario * Винаги ще се намери нещо, което да разруши живота ни. Зависи само кое или какво ще ни открие първо. Човек винаги е готов да бъде отнесен.- чарлз буковскиИмето ми е Кейт … това е единственото, което помня. Не знам къде съм, нито от къде дойдох, но имам онова странно чувство, че трябва да направя нещо … нещо важно. А и той не спира да ми говори. Онзи глас в главата ми, който ме кара да правя онези неща. Не знам дори защо го слушам, но сякаш не мога да му откажа нищо. Чувствам непреодолима нужда да изпълня всяка негова заповед, да направя всичко точно така, както го е пожелал. Но желанието да разбера кой е и защо само аз го чувам е по-силно от всичко. Тук съм вече от три дена … или поне така си мисля. Една добра жена ме пробра в къщата си, ако можех така да я нарека. Там имаше място за всички нас – тези които не знаехме от къде идваме или на къде отиваме. Всеки от тях бе живял на улицата, бе отхвърлен от обществото, но всички помнеха, освен мен. Но сякаш това не беше достатъчно. Все още се чувствах различна и единствения, с който можех да говоря, е човека който не виждах, а само чувах. Така и не можех да се приобщя към тях. Как е възможно дори отхвърлените, които разбират всяка мъка, да отхвърлят мен? Затова и не можех да остана. Трябваше да тръгна, независимо дали имах желание или не. А и гласа … онзи глас, не спираше да ми повтаря, че е време да ги оставя. Беше ми толкова трудно, знаейки че беше единственото място, където ми дадоха подслон, храна и дрехи. А какво ме чакаше навън и докога щях да изпълнявам заповедите на някой, който дори не знаех дали е истински? |
ПП. Ако може да ми поправите името на Kate, защото като се регвах ми даде, че е заето, но не намерих сега такъв потребител. |
|
mr. holmes Администратор
Брой мнения : 2057 Join date : 03.07.2013 Age : 26
| Заглавие: Re: Едно малко ангелче Вто Окт 01, 2013 7:36 pm | |
| |
|